Tråkigt angrepp

I dagens VK går tidigare m-politikern Anders Sjölund till angrepp mot moderaterna och Alliansen lokalt, men i synnerhet mig. Angreppet är tråkigt och beklagligt, men tyvärr inte alls oväntat.

För två veckor sedan kontaktade Sjölund mig och Edward Riedl. Han ville då ha vårt stöd för att han skulle kunna göra comeback till riksdagen i valet 2010. Något sådant stöd får han dock inte. Och då stod det snabbt klart att han skulle försöka ställa till det för oss. Frågan var bara på vilket sätt. Nu vet vi, efter att ha läst artikeln i VK.

Jag brukar inte recensera min egen person och mina kvaliteter – det överlämnar jag med varm hand åt andra att göra: till våra moderata medlemmar och moderata föreningar, och i slutändan väljarna på valdagen.

Kan emellertid konstatera att moderaterna i Umeå numera lyfts fram av partiet centralt som ett föredöme. Likaså moderaterna i Västerbotten, som under förra året växte till att bli det största moderata länsförbundet i Norrland. Det är vi moderater i länet mycket stolta över.