Kulturministern till Umeå

Är i Stockholm och förmiddagen ägnas åt internt partigruppmöte på SKL och därefter informationer om bl.a. ny skatteunderlagsprognos för kommunerna. Igårkväll hade vi moderater besök av statsministerns närmaste rådgivare, statssekreterare HG Wessberg. Det var en intressant afton med mycket information kring det interna arbetet i Alliansen som kanske inte alltid syns utåt. Träffade även representanter för Högerpressen, som hade årsmöte – många gamla vänner som numera är ledarskribenter på m-tidningar.

Till veckan kommer kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth på besök i Umeå. Lena har ju varit flera gånger i Umeå sedan hon tillträdde som minister och det passar ju alldeles utmärkt med ett besök nu, med tanke på kampen om att bli kulturhuvudstad 🙂 Hon kommer att besöka Umeå och regionen måndag-tisdag.

För övrigt borde Vägverket se till att ta sitt ansvar för åretrunt-trafiken till Holmön.

På återhörande!