Glöm långbloggen – en mening räcker?

Hittade en artikel på dn.se, där man skriver om det nya fenomenet med mikrobloggar. Intressant läsning, särskilt då jag själv nyligen börjat med att försöka förstå såväl Twitter som att finnas på facebook.

Saxat:

Glöm långbloggen – en mening räcker
Mikrobloggar är nästa stora internetfenomen på väg att slå igenom i Sverige. På max 140 tecken uttrycker man det man vill säga.
– Det är som en blandning mellan en vanlig blogg och en chatt, säger Jonas Lejon som startat den svenska mikrobloggtjänsten Bloggy.se.

Vad gör du? Frågan ställer den ursprungliga mikrobloggtjänsten Twitter till alla som loggar in för att göra ett inlägg. Letar mp3-spelare att ge bort i födelsedagspresent. Planerar weekendresa till Rom. Sitter och fikar på T-centralen. För den som planlöst surfar runt bland mikrobloggarna på Twitter är svaren helt ointressanta. Men inte om det är människor man bryr sig om som skrivit de korta meddelandena. ‘

Ja, den som är intresserad av hela artikeln kan ju gå in och läsa själv. Men även om jag tror att jag kommer få det svårt att hålla mina bloggar på 140 tecken, så kan det ju vara en signal till flera här på vk.se att försöka hålla texterna så korta att någon orkar läsa …….. 🙂