Mötesmarathon idag

Öppet Hus på Stadshuset i lördags var trevligt som vanligt. Hade inte tid att vara kvar hela tiden, men ändå så pass länge att jag hann prata med många umebor som besökte stadshuset. Vissa var där för första gången, andra hade tittat in tidigare i andra sammanhang.

Nu är det en ny vecka och idag kör vi igång kl. 08.15 med gruppledaröverläggningar och därefter kommunfullmäktigesammanträde som lär pågår till kl. 18. Har bl.a. en interpellation som kommer upp idag om de gymnasiala spetsutbildningarna som gick vår kommun förbi – förhoppningsvis ska vi kunna kvalificera oss nästa gång det ges möjlighet. De politiska mötena slutar emmelertid inte där för sen har vi sammanträde med moderaternas kretsstyrelse i Umeå (en sammanslutning av alla m-föreningar i kommunen) och därefter styrelsemöte med den moderata länsförbundsstyrelsen.

En form av politiskt marathon idag alltså. Får se om jag hinner med att blogga från fullmäktige under dagen.

Vi hörs!