Öppet Hus på Stadshuset idag

Idag mellan kl. 11.00-15.00 är det Öppet Hus på Stadshuset och så fort jag skickat iväg denna blogg så ska jag promenera dit. Det har ju blivit en riktigt trevlig tradition med öppet hus i januari, och folk brukar ju strömma till efter nån timme.

Egentligen skulle jag ha varit i Jönköping denna helg, eftersom moderaterna har ett stort konvent för bl.a. landets alla föreningsordföranden. Av olika skäl har jag inte kunnat åka ner, men glädjande är att vi har en stor delegation från Västerbotten på plats.

Har förövrigt fått rapporter från konventet om att såväl moderaterna i Umeå som moderaterna i länet lyfts fram som goda exempel på hur föreningar kan förnya verksamheten och bli bättre på medlemsvård och nyvärvning. Kul att vårt arbete ger positivt eko i resten av landet.

Nåja, nu till stadshuset. Vi kanske ses?