Lugn helg

Helgen har gått i lugnets tecken och varit befriad från sammanträden och möten. Har på förmiddagen suttit och tittat på första åket i slalom från Wengen, och om ett tag är det skidskytte som gäller.

Därefter blir det att förbereda den kommande veckans möten. Läsa handlingar till arbetsutskott och näringslivs- och planeringsutskott, samt styrelsehandlingarna till Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), vilket är en rätt rejäl bunt med papper.

Noterar avslutningsvis att det idag har kommit ytterligare en undersökning som visar att svenska folkets förtroende för regeringen blir större och större. Inte sedan 2003 har en regering haft så starkt förtroende och det är därmed också de bästa siffrorna som Regeringen Reinfeldt haft sedan maktskiftet 2006. Samtidigt fortsätter sossarna och Mona Sahlin att tappa folkets förtroende. Detta är positiva nyheter för oss Alliansvänner.

Ha en fortsatt trevlig söndag!