Norrlandsnamn tvåa på M-valsedel till Europaparlamentet!

Idag presenterar valberedningen i Moderaterna sitt förslag till valsedel för Europaparlamentsvalet. Förstanamn på valsedeln är Gunnar Hökmark och som andranamn föreslås Anna Ibrisagic från Luleå.

Jag välkomnar att en norrlänning är föreslagen på plats nummer två vilket är en säker plats. Vi kan konstatera att Moderaterna i Norrland steg för steg har stärkt positionen internt i partiet. Alla fyra Norrlandsförbunden har varit eniga att i det interna lobbyarbetet stödja Ibrisagic och vi ser nu att vårt arbete har gett bra resultat. Allt prat från Junilistan om att Norrland glömts bort bland de andra partierna faller platt till marken när det gäller oss moderater. För första gången någonsin har även moderaterna i länet en kandidat på valsedeln. Det är Nicklas Sandström, Umeå, som finns på plats nummer 29.