Moderat från norr på valbar plats

SVT har tydligen gjort en stor nyhet om att det endast är Junilistan som kommer att ha en norrlänning på valbar plats till vid valet till EU-parlamentet den 7 juni. Har dock inte sett inslaget ska tilläggas.

Hmmm. Även om vi moderater spikar vår valsedel först den 13 februari så har vår Norrlandskandidat, Anna Ibrisagic från Luleå, placerat sig på fjärde plats i vårt rikstäckande provval och har även suttit en mandatperiod för partiet i EU-parlamentet. Vi har idag fyra mandat. Allt pekar på Ibrisagic får förnyat förtroende av moderaterna och hon har stöd av alla fyra moderata Norrlandsdistrikt dessutom.

Visst räknas Luleå fortfarande till Norrland?

Men att vi har stark representation i partiet kanske inte stämmer överens med den bild Västerbottensnytt vill ge av moderaterna i norr?

Moderat från norr på valbar plats

SVT har tydligen gjort en stor nyhet om att det endast är Junilistan som kommer att ha en norrlänning på valbar plats till vid valet till EU-parlamentet den 7 juni. Har dock inte sett inslaget ska tilläggas.

Hmmm. Även om vi moderater spikar vår valsedel först den 13 februari så har vår Norrlandskandidat, Anna Ibrisagic från Luleå, placerat sig på fjärde plats i vårt rikstäckande provval och har även suttit en mandatperiod för partiet i EU-parlamentet. Vi har idag fyra mandat. Allt pekar på Ibrisagic får förnyat förtroende av moderaterna och hon har stöd av alla fyra moderata Norrlandsdistrikt dessutom.

Visst räknas Luleå fortfarande till Norrland?

Men att vi har stark representation i partiet kanske inte stämmer överens med den bild Västerbottensnytt vill ge av moderaterna i norr?