Kallt idag och förberedelser

Kallt idag
Tyckte det var lite väl kallt imorse när jag var ute med hunden. -15 grader stod det på termometern när jag förberedde mig för promenaden. Sedan läste jag på vk.se att det på många håll runt om i länet var kallare än -30 grader, så utifrån den synvinkeln var det alltså inte så farligt i Umeå. Bara att bita ihop. Men nog kändes det kallt ändå…..

Förberedelser!
Ska idag tillbringa tiden med att förbereda vårens politiska arbete. Vi har bl.a. val till Europaparlamentet den 7 juni, så det är en rad saker som måste ordnas inom ramen för länsförbundets ansvarsområde där jag själv är ordförande sedan några år tillbaka. Lite utbildningar, kampanjer, valupptakt, planering av valkampanj etc. Och sedan har vi förstås kyrkovalet i september också.

Utöver det så är det dags för det sedvanliga nomineringsarbetet inför riksdags-, landstings- och kommunvalet. Vi fastställer nämligen partiets valsedlar (till valen 2010) under hösten-09, så även här finns det mycket som skall förberedas under våren när det gäller tidsplaner och annat.

Ingen rast, ingen vila!