Julkort och julglögg

Helgen har gått i lugnets tecken.

Har stöttat våra lokala företagare genom att handla såväl i centrum som på Strömpilen. Däremot förvånades jag av att det var så lite trängsel. Vet inte om det är jag som inbillar mig, men så här lite folk brukar det inte ha varit tidigare år. Kanske ett uttryck för de bistra ekonomiska tider som nu sveper över världen.

Sedan har jag suttit och skrivt julkort, lyssnat på julmusik och ätit pepparkakor med ädelost på. Gott!

Senare ikväll väntar julglögg hos goda vänner.

Avslutningsvis kan vi som tillhör Alliansen glädjas över att skillnaderna mellan blocken har halverats på ett år. Ju mer Mona Sahlin tvingas fram i rampljuset, desto mindre stöd får socialdemokraterna. Det bådar gott!

Julkort och julglögg

Helgen har gått i lugnets tecken.

Har stöttat våra lokala företagare genom att handla såväl i centrum som på Strömpilen. Däremot förvånades jag av att det var så lite trängsel. Vet inte om det är jag som inbillar mig, men så här lite folk brukar det inte ha varit tidigare år. Kanske ett uttryck för de bistra ekonomiska tider som nu sveper över världen.

Sedan har jag suttit och skrivt julkort, lyssnat på julmusik och ätit pepparkakor med ädelost på. Gott!

Senare ikväll väntar julglögg hos goda vänner.

Avslutningsvis kan vi som tillhör Alliansen glädjas över att skillnaderna mellan blocken har halverats på ett år. Ju mer Mona Sahlin tvingas fram i rampljuset, desto mindre stöd får socialdemokraterna. Det bådar gott!