'Politikfri' helg

Kom tillbaka till Umeå igår eftermiddag och därmed byttes regnet i Stockholm ut mot snöoväder. Det faktum att flygtaxin var försenad med 30 minuter gjorde väl att man inte gjorde vågen av lycka direkt. Men skönt att vara hemma i alla fall.

För ovanlighetens skull har jag en ‘politikfri’ helg – vilket helt enkelt innebär att jag är ledig i och inte har några politiska möten eller åtaganden på lördag och söndag. Hade därför tänkt ordna lite inför julen och kanske köpa lite saker på stan. Julklappar och annat.

Eftersom jag har varit borta några dagar så har jag suttit och gått igenom torsdagens och fredagens VK respektive VF. Det finns ju mycket att kommentera om innehållet där. Till att börja med så är det ju förjäkligt att Restaurang Garaget på Umedalen gång på gång utsätts för skadegörelse och nu har tydligen några djurrättsaktivister tagit på sig skulden. Hoppas polisen får tag på dem. Om de inte gillar att människor äter kött så kan de väl skriva en insändare – nu är de bara kriminella ligister istället.

'Politikfri' helg

Kom tillbaka till Umeå igår eftermiddag och därmed byttes regnet i Stockholm ut mot snöoväder. Det faktum att flygtaxin var försenad med 30 minuter gjorde väl att man inte gjorde vågen av lycka direkt. Men skönt att vara hemma i alla fall.

För ovanlighetens skull har jag en ‘politikfri’ helg – vilket helt enkelt innebär att jag är ledig i och inte har några politiska möten eller åtaganden på lördag och söndag. Hade därför tänkt ordna lite inför julen och kanske köpa lite saker på stan. Julklappar och annat.

Eftersom jag har varit borta några dagar så har jag suttit och gått igenom torsdagens och fredagens VK respektive VF. Det finns ju mycket att kommentera om innehållet där. Till att börja med så är det ju förjäkligt att Restaurang Garaget på Umedalen gång på gång utsätts för skadegörelse och nu har tydligen några djurrättsaktivister tagit på sig skulden. Hoppas polisen får tag på dem. Om de inte gillar att människor äter kött så kan de väl skriva en insändare – nu är de bara kriminella ligister istället.