Winston och husse på hal is

Har haft full fart hela dagen så det är först nu jag fått tillfälle att sätta mig ner och blogga lite.

Ser just att polisen gripit en man för mordet på Grisbacka och det låter ju mycket bra, förutsatt att det är rätt person så klart. Även om man alltid förskräcks när sådana tragiska händelser inträffar så ska vi samtidigt vara glada över att bo i en stad som har den lägsta brottsligheten av jämförbara städer. Umeå är en mycket säker stad att bo i, även om många människor upplever den som otrygg. Här har vi många insatser kvar att göra.

Iövrigt har det varit en intressant dag. Träffade några företagare på förmiddagen, var sedan ute med Winston i skogen på lunchen men jag gick mest och pratade i telefon och försökte samtidigt undvika att halka på de isiga vägarna. Inom parentes kan jag väl säga att även Winston halkade runt som Bambi på hal is.

Väl tillbaka i stan var det dags för en intervju med en lokaltidning, och efter denna blogg blir det att fortsätta försöka lära mig hur facebook funkar. Ett fantastiskt sätt att snabbt få kontakt med människor i farten, har jag emellertid kunnat konstatera.

Vi hörs!