Och numera även Facebook :)

Japp, då var det dags för nästa steg i min utveckling. Efter att ha bloggat (i början högst skeptisk skall medges) i två år är det väl numera, så är det dags att förnya sig igen.

Sedan igår eftermiddag återfinns jag på Facebook och kämpar väl mest med att försöka förstå hur det funkar med olika funktioner, men som tur är så har jag en politisk sekreterare som är något bättre bevandrad än mig själv när det gäller sånt. Telefonen har gått varm på morgonen.

Intressant är det i alla fall! Har redan återupptagit bekantskapen med studiekamrater från förr, nyare bekantskaper och bland mina vänner återfinns såväl en justitieminister som en lokal kulturnämndsordförande samt fritidsnämndsordförande. En spännande blandning, med andra ord 😉

På återhörande!

Och numera även Facebook :)

Japp, då var det dags för nästa steg i min utveckling. Efter att ha bloggat (i början högst skeptisk skall medges) i två år är det väl numera, så är det dags att förnya sig igen.

Sedan igår eftermiddag återfinns jag på Facebook och kämpar väl mest med att försöka förstå hur det funkar med olika funktioner, men som tur är så har jag en politisk sekreterare som är något bättre bevandrad än mig själv när det gäller sånt. Telefonen har gått varm på morgonen.

Intressant är det i alla fall! Har redan återupptagit bekantskapen med studiekamrater från förr, nyare bekantskaper och bland mina vänner återfinns såväl en justitieminister som en lokal kulturnämndsordförande samt fritidsnämndsordförande. En spännande blandning, med andra ord 😉

På återhörande!