T-centralen, Umeågala och partikonferens

Har kommit ner till Stockholm och sitter just nu med en kopp kaffe på centralen, kollar mailen och skriver en liten blogg.

Umeågalan igår uppfyllde alla positiva förväntningar. Vi har all anledning att vara stolta över Umeås näringsliv och deras prestationer. Torsdagkvällen innehöll trevlig underhållning, hyllningar av nominerade företag och vinnarna i respektive grupp, många intressanta diskussioner med lokala företagare m.m. Att döma av kommentarer under kvällen så var Holmlunds och mina ordväxlingar i Aula Nordica uppskattade…….apropå den pensionerade 74-årige Lennart Holmlund på privata vårdcentralen 😉 Var däremot tvungen att smita lite tidigare från galan eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Om 45 minuter så ska jag befinna mig på det moderata partihögkvarteret i Gamla Stan. Där väntar en konferens där vi ska diskutera EU-val och organisation med bl.a. statsminister Reinfeldt och partisekreterare Schlingmann. Vi som är på plats är länsordföranden från hela landet samt partiombudsmän.

På återhörande!