Företagsbesök, UmeBRÅ, första snön och helg

Gårdagen innehöll intressanta besök där vi i näringslivs- och planeringsutskottet besökte bl.a. Tyréns, Nordea och invigningen av det nya bioteknikhuset på Uminova Science Park.

Förmiddagen rymmer sammanträde med vårt lokala brottsförebyggande råd, där det diskuteras såväl kommunens alokhol-, drog och brottsförebyggande program, polisens trygghetsundersökning samt ev kameraövervakning i centrum.

Genom fönstret såg vi nyss att den första snön faller. Vi får väl se hur längre den få rligga kvar… Två år i rad har det inte varit nån snö på marken på julafton – får hopps att det inte upprepas i år.

Jag ska senare i eftermiddag åka ner Örnsköldsvik och tillbringa Allhelgonahelgen därnere, för att sedan komma åter till Umeå på söndag.

På återhörande!