En solig dag, dramatik i opinionen m.m.

Nere i Örnsköldsvik är det en härlig dag – tre minusgrader, soligt och inga moln på himlen. Efter en kopp kaffe blir det förmodligen så att jag tar med Winston på en promenad runt Höglandssjön. Där brukar det vara fullt av helglediga människor som strosar runt i de vackra omgivningarna.

Den största förändringen i opinionen på 15 år presenterades igår, då det visar sig att socialdemokraterna rasar med 6% medan moderaterna går starkt framåt. Det visar bara återigen att valet inte är avgjort förrän på valdagen och vi har nästan två år på att vända opinionen ytterligare till vår fördel. Och till de proffstyckare som redan dödförklarat regeringens möjlighet att vinna valet……tja, kommentarer överflödiga 🙂

Ju mer Mona Sahlin tvingas ut på banan och ge besked till svenska folket, desto mer gör hon bort sig och avslöjar hur tunt det socialdemokratiska korthuset faktiskt är. De har inget politiskt alternativ, ingen trovärdighet i regeringsalternativet och bara höjda skatter som recept. Det receptet har väljarna redan avfärdat.