Till Stockholm

Väntar just på flygtaxin, och sen bär det av till Stockholm under några dagar. Tur att man numera har med sig bärbardator och kan läsa mail och sköta det mesta som vanligt, även om man är på annan ort.

Tänkte inte säga så mycket om budgeten idag, då jag kommenterat det tidigare. Kan bara kort göra reflektionen att oppositionen – d.v.s. mp, v och s – har mycket att bevisa. Vilken ekonomisk politik vill de föra? Ska skatterna höjas? Hur gör de med statens finanser? Ska överskottsmålet slopas? Vem vet? Frågetecknen hopas och Mona Sahlin har då inte lyckats förklara något.

En kort blänkare innan jag stänger av datorn: Glädjande att Skyddscentrum i Umeå med sina 140 anställda inte längre är hotade av flytt söderut. Beskeden i budgetpropositionen talade till deras fördel också.

Lär blogga av och till under dagarna.

På återhörande!