Positiva reaktioner, Bondens marknad m.m.

Idag har jag varit ute och promenerat några timmar. Utefter älven och lite i stadsdelarna. Det är jättekul vilka positiva kommentarer och reaktioner man får av umebor apropå gårdagens besked om att vägpaketet börjar byggas redan 2009. Inte en negativ synpunkt om att vi går in med kommunala medel, utan tvärtom glädje över att vi äntligen får saker och ting att börja rulla i Umeå. Ja, det var en givande promenad idag.

Passade även på att stanna till vid Bondens marknad, vilken också är ett trevligt inslag i stadslivet. God mat kunde man köpa också, vilket jag gjorde!

Förövrigt har jag köpt en ny stegräknare, eftersom jag tillslut insåg att min gamla inte var helt tillförlitlig. Den nya hade premiär på dagens promenad och jag kan kan snabbt konstatera att det nu går betydligt bättre med räkningen. Den nya har dessutom fler funktioner och kan räkna ut bl.a. hur långt man gått i km. Så nu blir det promenera ännu mer!

Positiva reaktioner, Bondens marknad m.m.

Idag har jag varit ute och promenerat några timmar. Utefter älven och lite i stadsdelarna. Det är jättekul vilka positiva kommentarer och reaktioner man får av umebor apropå gårdagens besked om att vägpaketet börjar byggas redan 2009. Inte en negativ synpunkt om att vi går in med kommunala medel, utan tvärtom glädje över att vi äntligen får saker och ting att börja rulla i Umeå. Ja, det var en givande promenad idag.

Passade även på att stanna till vid Bondens marknad, vilken också är ett trevligt inslag i stadslivet. God mat kunde man köpa också, vilket jag gjorde!

Förövrigt har jag köpt en ny stegräknare, eftersom jag tillslut insåg att min gamla inte var helt tillförlitlig. Den nya hade premiär på dagens promenad och jag kan kan snabbt konstatera att det nu går betydligt bättre med räkningen. Den nya har dessutom fler funktioner och kan räkna ut bl.a. hur långt man gått i km. Så nu blir det promenera ännu mer!