Japp, visst blir det presskonferens!

Så är det då till slut offentligt, även om massmedia lyckades sniffa sig till informationen redan igår. Och då kan jag också bekräfta det som tidigare inte har varit möjligt att bekräfta – JA, vi lokala företrädare för Allianspartierna kommer att delta på presskonferensen.

Det här pressmeddelandet har nu på eftermiddagen gått ut från Näringsdepartementet:

Pressmeddelande 11 september 2008
Näringsdepartementet

Åsa Torstensson presenterar infrastruktursatsningar

Imorgon, fredagen den 12 september, besöker infrastrukturminister Åsa Torstensson Umeå där hon presenterar regeringens närtidssatsning på infrastruktur. Regeringens närtidssatsning innebär att regeringen tillför extra medel till angelägna infrastrukturprojekt för åren 2009 och 2010.

På pressträffen deltar även Anders Ågren (m), Sven-Olov Edvinsson (c), Britt-Marie Lövgren (fp) samt Sture Eriksson (kd).

Pressmeddelande 11 september 2008
Näringsdepartementet
Åsa Torstensson presenterar infrastruktursatsningar

Imorgon, fredagen den 12 september, besöker infrastrukturminister Åsa Torstensson Umeå där hon presenterar regeringens närtidssatsning på infrastruktur. Regeringens närtidssatsning innebär att regeringen tillför extra medel till angelägna infrastrukturprojekt för åren 2009 och 2010.

På pressträffen deltar även Anders Ågren (m), Sven-Olov Edvinsson (c), Britt-Marie Lövgren (fp) samt Sture Eriksson (kd).
Tid och plats

Tid: Fredagen den 12 september, klockan 13.00
Plats: Nya godsbangården, Västerslätt, Umeå. Avfart från hissjövägen mitt emot Strandbolaget, skyltat NCC Byggarbetsplats.