Det årliga älgmötet i I20-skogen

Idag har det varit fullt upp med politik – tvintervjuer, tidningar och radio hörde av sig med anledning av min motion om medborgarförslag. Tänkte dock återkomma med kommentarer kring detta i morgondagens blogg.

På lunchen var jag för första gången och åt på Garaget på Umedalen. Kan bara konstatera att de omdömen jag hört om restaurangen var korrekta – mycket god mat!

Ikväll var jag på en löparrunda i skogen med Winston. Stötte på en älg när jag nästan hade hunnit hela varvet runt – den stod ca 40 m ifrån oss ute på ett fält – och jag noterar att det är fjärde eller femte året i rad jag stöter på älg på i stort sett samma plats där ute i I20-skogen. Så vi kan härmed bocka av det årliga älgmötet i I20-skogen från årets ‘Att göra-lista’ 🙂

Den här gången fick även Winston syn på älgen så det blev ett fasligt skällande.