Möten, möten, möten

Dagen har rullat förbi i ett svindlande tempo. Det ena mötet avlöser det andra. Sitter just nu på Stadshuset och skickar ut kallelser inför kommande veckas olika sammanträden – både internt med partiet och för Alliansen.

Såg en blänkare i tidningen idag om att det sista hindret för byggnationer på Öbacka är undanröjt genom ett utslag i regeringsrätten, tror jag att det var. Hur som helst positivt att vi kan komma till skott med ytterligare ett byggprojekt. En växande stad behöver nya bostäder, gärna i attraktiva lägen utmed älven.

Om jag sen hinner under eftermiddagen ska jag även försöka byta ut min mobiltelefon som är på väg att sluta fungera. Mer eller mindre varannan gång när folk ringer så går mobilsvaret igång utan att jag märker att det ringer. Eller så stänger den av mitt i ett samtal. Klart irriterande – både för mig och för den som försöker ringa. Den verkar ha gjort sitt, mobilen…