Ringled, Alliansen och Umevatoriet

Det är positiva signaler som kommer från Vägverket idag beträffande Umeåprojektet och ringledens möjligheter att bli ett av de projekt som regeringen kommer välja ut och köra igång med. Det gäller bara att inte ropa hej förrän vi är i mål. Umeå har blivit förbigången tidigare – det gäller att bevaka frågan stenhårt. Men skönt att de uppskattar kommunens upplägg och insatser.

Idag har vi avstamp för Alliansens arbete i Umeå inför valet 2010. Vi är ca 50 av de lokala Alliansföreträdarna som samlas senare under dagen för att dels gå igenom vad vi åstadkommit hittills, dels peka ut riktlinjerna inför valet 2010.

Igår gjorde moderaterna i Umeå ett spännande och intressant besök på Umevatoriet på Umestan. Vi blickade mot stjärnorna och fick lära oss mycket av den kunnige guiden.

Nu ska jag rusa till morgonens första möte. Hej så länge!