Förnyat förtroende på stämman

Idag på morgonen har varken VF eller VK kommit, så jag har fått skumma tidningarnas nätsidor istället. Men det ger ju aldrig någon heltäckande bild av nyhetsflödet. Jaja.

Lördag och söndag tillbringades på Hotell Aurum i Skellefteå där vi hade länsförbundsstämma med moderaterna i Västerbotten. Det blev en intensiv stämma med långa debatter kring en rad motioner, inte minst MUF:s omfattande motion om en ny regionalpolitik. Vi hann också med att anta nya nominerings- och rekryteringsregler.

En enig stämma följde valberedningens förslag när jag på lördageftermiddagen omvaldes till länsordförande för tredje året i rad. Kul! Utöver några omval fick vi också in tre nya personer i styrelsen: Ulf Grape (Skellefteå), Ingalill Jonsson (Nordmaling) och Elisabeth Björnsdotter Rahm (Lycksele). De är varmt välkomna till styrelsearbetet.

Iövrigt stämde ryktena om karaoke – det blev tävling bordsvis efter middagen. Och JA, vårt bord vann. Själv framförde jag en bejublad version av Carolas ‘Främling’ på scenen. Sångtakterna sitter i 🙂

Nu väntar styrelsemöte med Internationella Blå Vägen-föreningen. Hej så länge.