Melodifestival, förbundsstyrelse och junilistan

Debatten är i gång om det var rätt låt som vann i Melodifestivalen. Jag tror att Charlotte Perelli kommer ha goda chanser i kampen med övriga europeiska bidrag, det var bra fart i framförandet, men vad vet jag om schlagertävlingar å andra sidan? Andra favoriter från gårdagen var BWO och Bengtzing.

Idag är det full fart när vi har sammanträde med länsledningen för moderaterna i Västerbotten. Vi ska gå igenom alla handlingar inför årets förbundsstämma som går av stapeln i Skellefteå 5-6 april. Vi ska besluta om ett antal propositioner samt yttra oss om en lång rad motioner från medlemmar.

Noterar att Junilistans grundare och ordförande Nils Lundgren ska sluta som ledare för partiet. Det torde vara början till slutet för partiet. De har ju inte lyckats uträtta något i EU-parlamentet, de misslyckades rejält i riksdagsvalet och har varit på ett sluttande plan en längre tid. Utan Nils Lundgren lär partiet dö sotdöden.