Tid att jobba undan…..

Utöver det möte som vi hade på förmiddagen med Alliansgruppen i Umeå, samt styrelsemöte med den lokala m-föreningen och kommunfullmäktigegruppen senare ikväll – så är det tomt i kalendern idag för ovanlighetens skull.

Det passar mycket bra för då hinner jag i någorlunda lugn och ro arbeta bort sådant som blivit liggande de senaste veckorna, då jag varit på resande fot till Göteborg, Stockholm m.m.

Ska bl.a. förbereda lite inför den moderata förbundsstämman i Skellefteå. Ska skriva lite motionssvar (bl.a. varför vi vill säga nej till en motion om inrättandet av kommunala poliser) och fila på underlaget till en proposition från styrelsen till stämman. Gårdagens sammanträde gick i lugnets tecken och vi var överens om det mesta, förutom något motionssvar. Det känns stimulerande att leda ett moderat länsförbund som ökar sitt medlemsantal, och där vi håller ihop oavsett om vi nu råkar bo i Skellefteå, Umeå eller inlandet. Det har inte alltid varit så. Enighet ger styrka, är ju en tillämplig devis i sammanhanget.

Lugn och ro ja, nu ringer mobilen så det är bara att avsluta bloggandet.

På återhörande!