Datorproblem, radioblogg m.m.

Är uppe i Lycksele på konferens inför bildandet av det nya Regionsförbundet i Västerbotten. Har i 20 minuter försökt få ordning på både dator och uppkopplingen. Det har av någon anledning strulat till sig med den trådlösa uppkopplingen. Men nu verkar det funka.

Har lyssnat på Ola Nordebo radioblogg om befolkningsfrågan. Delar hans uppfattning i stort – självklart måste visionen fyllas med innehåll och det kommer krävas mycket konkret arbete för att skapa bättre förutsättningar för tillväxt. Mer om detta vid senare tillfälle.

Däremot har jag lite svårt för själva formen – radiobloggen. Det tar ju så lång tid att lyssna igenom. Samma information har man tidigare kunnat läsa i den vanliga bloggen på 30 sekunder – nu tar det kanske 3-4 minuter för att lyssna sig till samma info. Kanske en vanesak……. men det känns som att i alla fall jag föredrar den skrivna bloggen.

Avslutningsvis kan vi konstatera att opinionssiffrorna inte är helt lysande. Men det är lång tid till valet och ingen ko på isen.