Glädjande besked

När jag har den här rubriken brukar det vanligtvis vara nåt om att arbetslösheten minskar eller liknande.

Men nu gäller det något helt annat. Ni som läser min blogg kommer ihåg att min hund Winston fick en tumör bortopererad för två månader sen. För ett tag sen upptäckte vi nya knölar på ett annat ställe. Så det blev operation igen, och en strut på Winstons huvud för att han inte ska slita bort stygnen. (inom parentes så är han inte så förtjust i struten).

Hur som helst – nu har vi fått tillbaka provsvaren. Ingen cancer! Det känns himla skönt. Han är ju bara sex och ett halvt år och hade tumörerna spritt sig så….. Ja, då hade det sett mörkt ut. Men nu var det naturliga förändringar.

Nu kan Winston fortsätta springa, spana på fåglar, hålla husse i hyfsat god form och såklart skälla ut de katter han råkar stöta på i kvarteret. Allt gott, med andra ord.