Hur tänker dom?

Idiotiskt beteende dyker upp både här och där.

I VK och VF kan vi läsa om hundägare som lämnat sina hundar inlåsta i bilarna i 30 graders värme. Inne i bilen var temperaturen 60 grader!! Lyckligtvis kunde förbipasserande larma polis och man lyckades få ut hundarna innan de dog av hettan. Hur tänkte ägarna? Alla hundägare borde väl veta att man inte lämnar hundarna i bilen när det är så varmt? Djurplågeri är vad det är.

Ett annat idiotiskt beteende såg jag för en timme sen när vi var ute på dagens runda med vovven. Inne i I-20skogen hade något ljushuvud kört in på en liten skogsväg, förmodligen med släpvagn, och på vardera sidan av vägen dumpat halva sitt bohag. På ena sidan hade man vräkt ut en gammal soffa och möbler, på andra sidan en eller två bokhyllor och lite annat skräp. Som att skogen var en soptipp! Jag gick samma sväng igår och då fanns det inte där – så dom måste ha varit där nyligen.

Avslutningsvis en ‘favorit i repris’. Återigen har någon/några typer dragit genom centrala Umeå och klottrat och sprayat. Fult är det. Och kostar pengar gör det. Såg på vk.se att de fick tag på en 25-årig klottrare förra natten som höll på spraya Kyrkbron. Hmm. Det borde vara hårdare straff. Och ett första steg borde ju vara att de fick tvätta bort det som de sprayat.