27 grader

27 grader i skuggan, var det enligt termometern när jag nyss var ute på promenad med Winston. Vi bytte ut svängen i skogen mot öppna ängar. Man behöver ju vinden som fläktar. Annars blir det nästan outhärdligt varmt. Men inte för att man ska klaga. Jag tillhör dem som inte är helt förtjust i snö och vinter. Det är solen och värmen som jag efterfrågat hela året…..och nu är den här. Då är det bara att se glad ut!

Inväntar just nu besök av några släktingar. De kommer vara här tills på lördag, och det blir så klart trevligt.

Inte så mycket nytt på politik-fronten. Det brukar gå in i lugnare tempo under sommaren även om media hittills ringt någon gång per dag om allt mellan himmel och jord. Har också blivit intervjuad om trafiksituationen i Umeå, så det kommer väl ikväll på Västerbottensnytt. Tänkte skriva lite om det i en kommande blogg. Och i övrigt har vi extra sammanträde med UKF imorgon.