Dags för Holmlund att ta signalerna på allvar

I en undersökning som Svenskt Näringsliv presenterar idag, om förekomsten av osund konkurrens i Sveriges kommuner, hamnar Umeå på en bottenplacering. Av Sveriges 290 kommuner hamnar Umeå på plats 253.

Vi vinner i Umeå? Öhh…nej.

Det är dags att socialdemokraterna i Umeå tar signalerna på allvar. Om vi vill förbättra företagsklimatet så är det dags att öppna ögonen nu.

Alliansen i Umeå har lämnat in en motion till fullmäktige där vi föreslagit just att kommunen måste utreda förekomsten av osund konkurrens gentmot det privata näringslivet. Dagens rapport understryker med all önskvärd tydlighet behovet av ett bifall.

Om Lennart Holmlund menar allvar med att vi ska skapa förutsättningar för ett bättre företagsklimat i Umeå har han snart möjligheten att rösta bifall till vår motion.

Och röstar han nej så säger ju det något också……