Helgen som gick och veckan som kommer

I lördags var moderaterna i Västerbotten och ombud från länets lokalföreningar samlade till förbundsstämma i Lycksele. Det var god stämning, intressanta debatter om allt från naturreservatspolitik till arbetsmarknadsfrågor. Jämfört med hur det var för 5-6 år sen har mycket hänt. Vi har på bara några år lyckats bli kvitt de gamla slitningarna mellan de olika länsdelarna – Umeå, Skellefteå och inland. Nu drar alla åt samma håll och ägnar tiden åt politik. Personfejder slipper vi och det är befriande skönt. För egen del blev jag omvald till länsförbundsordförande för ytterligare ett år och jag ska göra mitt bästa för att partiet ska fortsätta på den väg vi slagit in på.

Veckan som kommer är fulltecknad med diverse möten. Olika företagsbesök på måndag, arbetsutskott och näringslivs- och planeringsutskott på tisdag. Onsdag och fredag ägnas åt budgetberedning inför det budgetbeslut som kommunfullmäktige ska fatta i juni. Sammanfattningsvis: full fart som vanligt.