Vårbudget och besök av biståndsminister Gunilla Carlsson idag

Ny vecka och full fart direkt. Morgonen börjar med telefonkonferens med moderata partiledningen och alla länsförbundsordföranden med anledning av dagens vårbudget. Därefter viceordförandeträff med Alliansen lokalt här hemma i Umeå. Kl. 10 idag blir regeringens vårproposition offentlig och senare under dagen ska den presenteras här i Umeå av biståndsminister Gunilla Carlsson, tillika 1:e vice partiordförande för moderaterna.

Vi känner varandra sen tiden i ungdomsförbundet i början på 90-talet. Jag hämtar henne ute på flyget kl. 12 och sedan är det raka vägen till Umeå Universitet. Där ska hon, förutom att presentera budgeten, även träffa Utrikespolitiska föreningen, forskare vid universitetet och moderata studenter.

Sedan rullar det på hela dagen. För min del avslutas kvällen med ett möte på stadshuset med den moderata fullmäktigegruppen.