Lundström – Alea jacta est!

Jonas Lundström har utmanat mig och Holmlund på vem som kan få mest unika träffar på sin blogg under en viss dag. Han konstaterar i samma veva att våra bloggar är ointressant att läsa. Helt OK. Smaken är olika. Politiska bloggar kanske inte är det mest upphetsande eller underhållande att läsa.Trots det hoppas man att människor fortsätter läsa – politik kanske inte uppfattas som det mest skojiga här på jorden, men det är ack så viktigt.

Så Lundström: Jag tänker inte ändra mitt sätt att blogga, jag är den jag är, men ser fram emot att bjuda Dig på kaffe om två månader. Utmaningen är antagen!

Eller som Julius Caesar sa när han korsade Rubicon: Alea jacta est!

(Hur vi sedan får fram vem som är vinnare återstår väl att lösa – antar att VK kan ta fram statistiken……)