Anders Ågren

Kick-off inför valet med Norrlandsmoderater

Anders Ågrens foto.

Den gångna helgen har vi varit i Örnsköldsvik för en valkick-off, med moderaterna i norra Sverige: länsförbunden för Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten. Ca 140 moderater på plats under lördag-söndag.Västerbotten hade den största delegationen med över 50 M-företrädare på plats. Kul!

Vi har varvat utbildningspass med konkreta kampanjaktiviteter – såväl dörrknackning som materialutdelning. Bland olika politiska frågor som diskuterats har det varit mycket om sjukvårdsfrågor, ekonomi och jobb, integration och trygghet. Idag hade vi också pass kring arbetet i sociala medier, och det förändrade medielandskapet. Moderaterna i Västerbotten har kommit en bra bit på vägen när det gäller aktiviteter i sociala medier – likaså Moderaterna i Umeå. Men vi kommer såklart att öka takten !

Anders Ågrens foto.

Som vanligt var det kul att återse Gunnar Strömmer, Moderaternas partisekreterare sedan förra hösten. Det var han som en gång i tiden, närmare bestämt år 1987, värvade mig till MUF Örnsköldsvik i samband med ett torgmöte med Per Unckel i Övik. Vår första gemensamma valrörelse var 1988 i Övik, och det är alltså 30 år (!) sedan. I valet 1991 blev vi sedan båda invalda i Örnsköldsviks kommunfullmäktige. Tiden går 🙂