Äntligen uppmärksammar lokalmedia “Nyheter i Västerbotten”!

ÄNTLIGEN har lokalmedia uppmärksammat vår moderata satsning på nyhetskanalen “Nyheter i Västerbotten”.

Vi har ju sedan starten i våras genom pressmeddelande, bloggar och annat försökt få ett genomslag även bland de lokala medierna för detta, men utan någon egentlig framgång. De har inte velat uppmärksamma satsningen på ännu en informationskanal för västerbottningarna. Men idag har SVT Västerbottensnytt kört ett inslag, som även fått nationell spridning.

Lysande!

Vi tackar särskilt för reklamen, även om det satt långt inne.

Den tekniska utvecklingen möjliggör ju för partierna att nå ut till väljarna via fler kanaler nu än tidigare. Vår tidning på nätet ska ses som ett komplement till all övriga media som kommer västerbottningarna och andra intresserade till del. Traditionell media tar som bekant inte alltid in våra skrivna artiklar eller pressmeddelanden och för oss är det viktigt att kunna nå ut med våra frågor till invånarna. Allt är kanske inte perfekt, men å andra sidan – Rom byggdes inte på en dag.

Nu behöver vi kanske inte längre via våra bloggar, twitter, Instagram och facebook visa att kanalen finns. Lite underhållande blir det emellertid när det påstås att vi har försökt dölja avsändaren – Moderaterna i Västerbotten – för webtidningen. Vi har ju upprepade gånger skrivit om det, men lokalmedia har valt att inte göra en nyhet av det. Förrän nu.

Men bättre sent än aldrig.

Här kan du exempelvis se ett blogginlägg som jag gjort i det hela från i juni. Där framgår med ALL önskvärd tydlighet att det är en moderat tidning som det rör sig om.

Nyheter i Västerbotten – “gilla” gärna sidan på FB