Moderaterna på Noliamässan 9-13 augusti! Monter 2046.

Idag öppnas portarna till Noliamässan i Umeå och självklart är vi moderater på plats. Vi håller till på en annan plats än tidigare år – nu finns vi på monterplats nr 2046. Just ovanför Smak på Nolia.

I Västerbotten lyckades vi moderater i senaste valet återigen trotsa rikstrenden och gå framåt. Vi gick framåt i 12 av de 13 kommuner där vi ställde upp med en valsedel. Störst var framgången i Norsjö, där Moderaterna ökade från 1,2 procent till 17,5 procent. Norsjö är en kommun där vi under några mandatperioder saknat en lokalförening, men nu har det förändrats till det bättre. Bjurholm är fortsatt vårt starkaste M-fäste. På regional nivå – i valet till Region Västerbotten – gjorde vi det bästa valresultatet på 84 år. I valet 2026 siktar vi ännu högre.

Så vill du prata politik, ställa frågor eller för den delen bli medlem – hjärtligt välkommen till vår monter!