Valdagen och avgörandet närmar sig – nio dagar kvar!

Valdagen och avgörandet närmar sig. Moderaterna är partiet för dig som gillar tydlig borgerlig politik. Vi är Samlingspartiet. Vi förenar liberalism och konservatism. I valet till Umeå kommun samarbetar vi med övriga borgerliga partier – det är dags att Umeå får ett borgerligt styre!

Med moderat politik får du:

– En politik för både stad och landsbygd

– En skola med ordning och reda

– En värdig äldreomsorg och funktionshinderomsorg

– Valfrihet, låg kommunalskatt och positivt företagsklimat

– Ökat bostadsbyggande i hela kommunen

– Klimatpolitik, som bejakar tillväxt, utveckling och innovation

– Lag och ordning – för ett tryggare Umeå

Det är viktigt att vi också får ordning på regionen och riksdagen. Moderaterna är garanten för ett stabilt borgerligt styre på alla nivåer, som får ordning på såväl vårdköer som energiförsörjning och kampen mot brottsligheten.

Din röst kan vara avgörande.

Rösta på Moderaterna den 11 september!