Kulturens Hus, m-kvinnor på torget, medlemsökning.

I helgen är jag i Boden, men besöker under lördagen också Luleå. Är i skrivande stund på Kulturens Hus där jag tillbringar förmiddagen med att flanera runt och titta lite på innehållet i huset. En lunch är sedan inbokad med en gammal kompis från MUF-tiden i Övik och det ska bli riktigt trevligt.

För er som befinner er i Umeå kan jag rekommendera en sväng på stan. Utöver mästerskapet i snöskulptur så kan ni träffa på M-kvinnorna i Västerbotten som under ledning av ordföranden Elisabeth Björnsdotter Rahm kör en kampanj i dag. Bl.a. delar man ut överfallslarm till kvinnor och det har varit mycket uppskattat på de andra orter i landet där man haft samma utdelningskampanj. Jag är glad att det blivit fart på M-kvinnornas verksamhet i länet och de bidrar högst påtagligt till att stärka partiets medlemsbas i Västerbotten. Kul!

Apropå medlemsbas så läste jag en notis igår om att de politiska partierna tappar medlemmar och tyvärr även moderaterna. Men Moderaterna i Västerbotten är ett lysande undantag. Flera andra länsförbund har nu meddelat att man tänker ‘kopiera’ vår omfattande medlemsvärvarkampanj från 2008, och det tycker vi så klart är glädjande. Att vår satsning blivit uppmärksammad av såväl statsministern som partisekreteraren är inte heller fel 🙂

Moderaterna i Västerbotten är på G!