Lite kort och blandat

Ska alldels strax ha beredning av nästa veckas ärenden till de olika politiska sammanträdena.

Noterar att alla mer eller mindre nu är överens om att det inte blir några storregioner i norr i samband med valet 2010. Förespråkarna har blicken riktad mot valet 2014. Vad ska då Norrstyrelsen göra de kommande åren? Engagemanget (och skattepengarna) borde istället inriktas på att ge norrlänningarna god hälso- och sjukvård, i tid.

Från det ena till det andra. Idag ska vi börja övergången på våra sammanträden från pappershandlingar till att läsa handlingarna digitalt. Ska bli intressant att se hur det funkar. Än så länge är det inte 100%-övergång utan delar av handlingarna kommer fortfarande i pappersform.

Senare idag får vi en redovisning av de privata aktörernas förslag för Nanna/Mimer.

Vi hörs!