Inga tidningar

Morgonen börjar med att det inte har kommit några tidningar. Dom som känner mig vet att det inte är något som brukar uppskattas, men jag antar att det denna gång har något att göra med all snö som fallit ner och ställer till det.

Så om det står något spännande i dagens VK och VF får jag ta reda på sen helt enkelt.

Veckan börjar med månadsmötet med Allians för Umeå. Vi samlar alla viceordföranden i kommun samt gruppledare och politiska sekreterare för att gå igenom aktuella frågor dagens innan kommunstyrelsen har sammanträde.

Därefter är det full fart med UKF, styrelsemöte med lokalföreningen m.m.

Har inte heller hunnit se några kommentarer till gårdagens debatt mellan Reinfeldt och Sahlin. Tycker att det var intressant att Sahlin hela tiden försökte ducka på frågan om huruvida hon ville behålla kärnkraften eller avveckla, men att hon till slut tvingades medge att hon ville avveckla utan att ersätta kärnkraften med ny kärnkraft. Det visar bara att (s) går i otakt med sina väljare.

På återhörande!