Dags för studiebesök

Igårkväll var det mycket informationer och föredragningar, när vi i Helsingfors träffade dem som jobbat med byggandet av bl.a. Hartwall Arena. Nu ska vi göra ett antal studiebesök – först till Hartwall Arena, därefter till Esbo och Länsi-Auto Areena.

Läser på vk.se att den inlämnade överklagan av Norra Länken innebär att Vägverket väntar med att fastställa arbetsplanen för den Östra länken vilket låter himla konstigt. Hur som helst blir det nu förseningar, men förhoppningsvis inte av det längre slaget. Vi vet ju att såväl den gamla s-regeringen som nuvarande Alliansregering vill genomföra projektet. Och den nuvarande har dessutom prioriterat just byggandet av ringleden kring Umeå.

Avslutningsvis. Enligt tidningen Ångermanland har Norrstyrelsens arbete hittills kostat 12-14 miljoner kronor. Låt inte fler miljoner av skattebetalarnas pengar rinna iväg i onödan utan gör nu det enda rätta i den situation som uppstått och lägg ner Norrstyrelsen.

Åter till Umeå ikväll. Hej så länge!