Absolut, storleken har betydelse

Japp, Robert Winroth, visst har storleken betydelse. Därför är det tillfredställande att moderaterna ligger runt 27% och ni kring 6%. Också trevligt att klyftan mellan Alliansregeringen och oppositionen minskar stadigt……

Ett annat exempel på att storleken har betydelse är Umeå kommuns beslut att höja befolkningsmålet från 150.000 invånare till 200.000 invånare senast år 2050. Ju fler människor som väljer att bo, leva och arbeta i Umeå, desto större möjligheter till fortsatt befolkningstillväxt. En ökande befolkning ger ringar på vattnet och en ökande befolkning leder i sig till fortsatt tillväxt.

Synd bara att dina lokala partivänner i Umeå inte har fattat det där med storlekens betydelse. De är ju tvärtom tillväxtfientliga. Du kanske borde maila eller ringa Mosahafi och sprida kunskapen 🙂