Ring och gör en felanmälan…

‘Ring och gör en felanmälan till kommunens växel’, var en av Christer Paulssons (s) kommentarer igår apropå den moderata motionen om snabbare insatser mot klotter i Umeå. Jodå, visst kan man göra det. Men vad är poängen med det om den som ringer ändå ska behöva vänta 5 månader (!!!) innan någon från kommunen kommer och sanerar fastigheten från klotter?

Socialdemokraterna var tydliga igår. Jo, förvisso stod det FEL i underlaget. Klotter kan visst tas bort i Umeå inom 24 timmar från det att man anmält det (i handlingarna påstods det att det var omöjligt att få bort klotter om det var kallare än 5 plusgrader……….. men det var alltså fel), men s-politikerna väljer att inte prioritera klottersanering i Umeå. Därför ligger all klottersanering nere under vinterhalvåret.

Så mycket var alltså Lennart Holmlunds prat om hårdare tag mot klotter och skadegörelse värt…… Mycket prat och lite verkstad.