Livecoachning idag på Rex

På dagens program står något nytt – jag och Lennart Holmlund (s) utmanades för ett tag sedan på en träff med näringslivsföreträdare av Linda Nederberg, företagare och certifierad coach, om huruvida vi ville ställa upp och ‘coachas’ live inför publik. Vi tackade ja och idag på eftermiddagen är det dags, i samband med ett lite större arrangemang med titeln ‘Coach On Stage’.

Det ska bli intressant. Vi fick uppge tre egenskaper vardera som vi ville jobba på att förbättra, och sedan skulle en omröstning avgöra vilken egenskap som vi ska få coachning om. Återstår att se hur omröstningen utföll. Allt detta sker på Rex med början kl. 13.30.

Därefter blir det att omgående förflytta sig ut till flygplatsen för vidare transport till Stockholm, och möte med SKL (Sveriges Kommuner och Landsting). Internt partigruppmöte ikväll, informationer imorgon och styrelsesammanträde på fredag. Datorn får följa med, så det lär komma någon blogg från huvudstaden också.