Sahlin tappar, (s) tappar och möte idag

Enligt en undersökning som publicerades i Aftonbladet igår så rasar svenska folkets förtroende för den socialdemokratiska partiledaren Mona Sahlin. Sedan hon blev partiledare så har hon aldrig haft så lågt förtroende som nu. Ja, hennes agerande kring oppositionskollegorna miljöpartiet och vänsterpartiet var ju hyfsat förvirrande och de frågetecknen kvarstår nu en månad senare. De samtal som pågått har dessutom fått avbrytas.

Och idag ser vi ytterligare en undersökning där socialdemokraterna fortsätter tappa. Jag förstår att Mona Sahlin igår sa inför s-anhängarna att hon längtade efter valet 2010. Jovisst, för fortsätter förlusterna i den här takten så är det inte mycket kvar om två år….

Idag har vi sammanträde med den moderata förbundsstyrelsen i Västerbotten, där jag är ordförande sedan några år tillbaka. Vi har en lång dagordning och ska diskutera allt från medlemsvärvarkampanjen (bästa i landet!), EU-val 2009, stämmor, kyrkoval till Moderata Seniorer.

Det blir en lång dag. Men en ögonblicksbild av det vardagliga politiska arbetet som oftast inbegriper alla helger också.

Sahlin tappar, (s) tappar och möte idag

Enligt en undersökning som publicerades i Aftonbladet igår så rasar svenska folkets förtroende för den socialdemokratiska partiledaren Mona Sahlin. Sedan hon blev partiledare så har hon aldrig haft så lågt förtroende som nu. Ja, hennes agerande kring oppositionskollegorna miljöpartiet och vänsterpartiet var ju hyfsat förvirrande och de frågetecknen kvarstår nu en månad senare. De samtal som pågått har dessutom fått avbrytas.

Och idag ser vi ytterligare en undersökning där socialdemokraterna fortsätter tappa. Jag förstår att Mona Sahlin igår sa inför s-anhängarna att hon längtade efter valet 2010. Jovisst, för fortsätter förlusterna i den här takten så är det inte mycket kvar om två år….

Idag har vi sammanträde med den moderata förbundsstyrelsen i Västerbotten, där jag är ordförande sedan några år tillbaka. Vi har en lång dagordning och ska diskutera allt från medlemsvärvarkampanjen (bästa i landet!), EU-val 2009, stämmor, kyrkoval till Moderata Seniorer.

Det blir en lång dag. Men en ögonblicksbild av det vardagliga politiska arbetet som oftast inbegriper alla helger också.