Datorn då?

Är Arlanda i väntan på att flyget ska ta oss Englandsresenärer tillbaka till Umeå. Vi har tvingats vänta ett antal timmar här och nu är dessutom planet en timme försenat. Minst.

Ser att Hartman har funderingar om varför alla på flygplanet blir säkrare för att han lägger raklöddret i en plastpåse. Bra fråga. En lika bra fråga är varför alla på planet blir säkrare för att man tar fram sin bärbara dator och öppnar den till hälften vid säkerhetskontrollen ….. för att sedan stänga den och packa ned den igen. På Heathrow har man tydligen tröttnat – där är det stora skyltar med att resenärerna INTE ska ta upp sina bärbara datorer utan istället låta dem ligga kvar i väskorna. Heja England!

Jaha, fick nu höra att vårt plan är ytterligare försenat.

Mina synpunkter på det lämpar sig inte för skrift.