Tidig morgon…

…….och väskan är packad för avfärd. Flygtaxin är strax här och hämtar upp mig. Det är regionrådet för Umeåregionen (Umeå med kranskommuner) som skall åka på studieresa till England, där den första egentliga anhalten senare idag blir staden Bristol.

Den här gången får datorn följa med mig utomlands så det är inte omöjligt att det kommer en blogg eller två från något av besöken på resan.

Ser att VF:s ledarskribent Lars Bodén ondgör sig över bloggandet bland politiker, och menar att det kan blanda ihop privat tyckande och politik. Samtidigt använder han sig an den senaste debatten om innebandyarenan som ett exempel. Men det exemplet känns inte helt rättvisande – där var det ju faktiskt massmedias vinkling och skildring av ett blogginlägg från Holmlund (s) som ledde till missförstånd och en animerad debatt. Som sen löste sig i lugn och ro och alla politiska partier var överens.

På återhörande!