Strax partiledardebatt

Har varit nere hos släkten i Övik i helgen. Passade på att byta till vinterdäck också, utöver lite arbete i trädgården. Tre varv runt Höglandssjön hann jag också med – allt för att hålla stegräknaren igång 🙂

Tillbaka i Umeå nu och strax är det dags för den stora partiledardebatten. Ska bli intressant att följa den, och jag lär väl komma med lite kommentarer i morgondagens blogg. Såg nyss på Rapport att socialdemokraternas och miljpartiets mobbning av vänsterpartiet fortsätter. När partiledarna har suttit under dagen och förberett sig så var så klart Alliansens partiledare samlade tillsammans. Stackars Lars Ohly (v) fick däremot inte vara med sossarna och miljöpartiet på deras uppladdning, utan han fick förbereda sig själv. Återigen visar det bara att det inte finns något samlat politiskt alternativ till Alliansregeringen.

Nu till TV:n!