Höstljus mm

Följer nyhetsrapporteringen på nätet från vk och vf, nu när jag är på annan ort. Det är glädjande att ljusfestivalen Höstljus kommer tillbaka i år. Av de bilder som varit utlagda så ser det ju lovande ut, och det blir spännande att se hur det blir i verkligheten. Jag kommer ju ihåg hur uppskattad festivalen var när den genomfördes första året. Bra också att man tänker permanenta vissa av ljusinstallationerna – vi behöver sådant som lyser upp vårt Umeå under den mörka årstiden.

FRA-lagen verkar nu gå igenom sedan de borgerliga partierna har enats om 15 tilläggspunkter. T.o.m. de hårdaste kritikerna i regeringslägret verkar nu vara nöjda och det är positivt. Sverige behöver signalspaning, och nu är farhågorna om massavlyssning och annat avfört.

Längre blogg än så här blev det inte idag. Nu iväg på första styrelsemötet med SKL!