Möteshandlingar m.m.

Kom tillbaka igårkväll efter att ha varit några dagar i Övik. Det var som vanligt kul att träffa de gamla kompisarna från gymnasiet, även om man inser att åren har runnit iväg snabbt sedan dess. Något beök på StarWars hanns inte med, det närmaste jag kom utställningen var att vi gick förbi utanför utställningslokalen efter att ha varit och spelat lite bangolf.

Åter i Umeå så läser jag möteshandlingar för fullt. Senare idag har vi sammanträde med koncernbolagsstyrelsen (UKF), ett annat möte pågår samtidigt (styrelsemöte med Norrstyrelsen) men det får jag hoppa över eftersom det krockar, och resten av veckan är sedan fulltecknad med sammanträden och annat. På onsdag kommer jag exempelvis vara i Malmö på konferensen/mässan KOMMEK 2008.

Nu är det dags att återgå till att läsa möteshandlingarna. På återhörande!